Over mij

Over mij gesproken, ik ben Sharon van Vugt

Trimsalon Snoozie & Webshop is gevestigd in Odiliapeel en wordt geleid door Sharon van Vugt. Ik ben een groot hondenliefhebster en heb jarenlange ervaring met dieren. Voor ik begon met trimmen heb ik een dierenopleiding gevolgd op het Helicon in Nijmegen. Na deze opleiding heb ik mijn trimdiploma gehaald bij het HKI (Huisdier Kennis Instituut). Door deze zaken te combineren bent u bij Trimsalon Snoozie verzekerd van uitstekende zorg voor uw huisdier. 

En de met zorg uitgekozen producten op onze webshop zorgen voor de perfecte aanvulling van de (vacht) verzorging van jou lieve viervoeter.

Hoe ik met dit bedrijf ben begonnen kun je stap voor stap lezen in onze blog ‘mijn eigen bedrijf starten, hoe deed ik dat?’

Over mij

Gediplomeerd trimster

Ik ben een volledig gediplomeerd trimster. Uw huisdier wordt opgevangen en behandeld in een huiselijke sfeer, wat stress voorkomt. In de Trimsalon zijn alle honden rassen van groot tot klein welkom! U kunt met pin of contact betalen in de salon.

Gecertificeerd

Na mijn opleiding heb ik ook nog verschillende cursussen gevolgd om me verder te specialiseren. Zo heb ik gecertificeerde cursussen gevolgd voor de goldendoodle, labradoodle, Schnauzer, Bouvier, Boomer, Biewer en een Yorkshire terrier. Deze heb ik gevolg bij Jetty van der Hulst – Specials & OKDV

Hond op één

Alle behandelingen worden gedaan in overleg met de eigenaar. Wanneer een hond veel stress of pijn heeft onder de behandeling word er in overleg de behandeling op een ander moment/ manier voortgezet. Alles voor de gezondheid van de hond(en).

Huisregels

Omdat de trimsalon aan huis is, zou het fijn zijn als de hond goed uitgelaten is en aangelijnd in de trimsalon word gebracht. Dit voorkomt dat de behoefte in de tuin of trimsalon worden gedaan. En natuurlijk: een ongelukje kan altijd gebeuren. Maar zo proberen we het tot een minimum te beperken.